България Шоубизнес

Стефан Илчев обиден, че не е поканен в Капките: Сезонът е слаб!

Стефан Илчев спечели публиката, но не получи покана за новия сезон на Като две капки вода

Певецът, който спечели седмия сезон на предаването, се чуди защо Маги Халваджиян отново не го е поканил. На въпроса: “Защо те няма в Капките?”, Стефан отговаря лаконично: “Солидарен съм с Димитър Рачков”.

Феновете на имитатора на Лили Иванова го заливат със съобщения, в които обясняват, че не разбират отсъствието му от сцената на музикалното тв шоу. Илчев признава, че не е гледал първия лайф на предаването, но е категоричен, че сезонът, в който той грабна първото място, е бил в пъти по-добър от настоящия. Бургазлията дори не е имал шанса да се колебае дали да участва в новия сезон, пише „България Днес“.

“Масово мнение е, че липсвам на сцената на “Капките”. Радвам се, че го споделяте с мен, със сигурност много хора се чудят защо ме няма. Очакванията на хората са останали незадоволени”, споделя Стефан пред феновете си в социалните мрежи.

Снимка: Нова ТВ

Илчев разкрива, че през живота си е имал не една и две трудности. 38-годишният изпълнител споделя, че дори е бил заплашван, но не разкрива от кого и защо. “Слаби хора има навсякъде и само така могат да се помислят за по-големи от комплексите си”, казва Стефан.

Певецът, който до последно е очаквал да бъде включен в кастинга на предаването, признава, че в момента работи над няколко песни, но се притеснява какво ще се случи с родната музикална сцена след пандемията. “Вълнувам се от това кога и какво ще се случи с музиката в България. Дали ще бъде същото? Дали ще има положителна промяна след дългото стопиране? Опитвам се да съм положително настроен и се вълнувам от момента, в който ще чуете нови песни от мен”, споделя Илчев.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.