Жълто Новини

Заплашиха я! Николета Лозанова е в паника за красотата си

Николета Лозанова е приела заканата много сериозно и наема охрана?!

Тази, която се изживява като най-красивата у нас, а и по света – сещате се, че говорим за Николета Лозанова, е изпаднала в огромна паника. НиЛо е в ужас, защото се страхува за красотата си. А причината е, че пловдивчанката е получила директна заплаха, на която смята да противодейства със солидна охрана.

По-любопитното обаче е не самата заплаха, а от кого идва тя. И това е най-голямата врагиня на Николета Лозанова – певицата Андреа. Приятелката на боксьора Кубрат Пулев лично се заканила пред общи приятели на двете, че пердето й вече пада и лично ще се заеме да потроши краката и физиономията на бившата си дружка.

nikoletaГневът на Андреа се породил от факта, че в последното си предаване Лозанова отново тръгнала да души след гаджето й и брат му Тервел Пулев. А и непрестанните злобни подмятания на водещата на “Поверително от НЛ” прелели чашата на търпението на поп фолк звездата.

В началото Николета Лозанова приемала всичко едва ли не като празни приказки, но в момента била наистина разтревожена, знаейки връзките и възможностите на Андреа. А може би най-накрая Николета се усети, че прекалява и че едно предаване не е мястото, в което да занимаваш цяла страна с личните си войни. Пък дори и да си му водеща.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

2 Comments

  1. така ще е като на неграмотни кифли, изживяващи се като елит, им поверяват да водят предаване.

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.