България Шоубизнес

Малко преди Коко да си хване любовница: Радина Червенова се заробила с кредит от 170 бона

Радина Червенова теглила кредит за жилище

Дълг от 170 хиляди лева виси на врата на Радина Червенова. Бившата говорителка на БНТ изтеглила кредита от родна банка с цел закупуване на жилище, пише Ретро.

Снимка: ХотАрена

Заедно със съпруга й Коко Каменаров отскоро са новодомци и обитават топ апартамент в центъра на София, който придобили срещу сумата от 352 000 лв. Тъй като спестяванията им към онзи момент не достигнали, Радина се навила да изтегли кредит на свое име.

Малко след това обаче започнали търканията между съпрузите и настъпила временната им раздяла. Близки до новинарката от БНТ споделят, че докато с Каменаров били разделени заради авантюрата му друга жена, Червенова не спирала да се тревожи как ще изплаща огромния дълг, ако не може да разчита на него. Оказа се обаче, че увлечението на бившия генерален директор на национална телевизия било мимолетно и той бързо се върнал в обятията на своята законна съпруга.

Към момента новинарката не работи никъде, след като доброволно напусна БНТ, малко след като се сблъсква с коварната диагноза рак. Докато Радина чака да се пенсионира се издържа със семейната им фирма, която се занимава с реклама, медийна дейност и се движи основно от Коко.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.