България Новини

Ваня Червенкова с огромен жест към хора в неравностойно положение! (виж тук)

Ваня Червенкова направи красив жест към спортисти в неравностойно положение!

Бизнесдамата Ваня Червенкова показа отново голямото си сърце с жеста, който направи към спортисти в неравностойно положение. Тя помогна на параолимпийци, които нямаха възможност да платят годишния си членски внос. Ето какво направи Ваня след излъчения по телевизията репортаж:

“ПРЕДИ 5 Мин гледах по НОВА ТВ интервю на тяхната репортерка с председателя на СК “ Олимп- спортът е равнопоставеност” от град Русе. Параолимпийци, които не могат да си платят годишния членски внос и ще загубят права.

МОЛЯ, АКО НЯКОЙ ИМА КОНТАКТ С ТЯХ ДА МИ ПИШЕ.
ГОТОВА СЪМ ДА ПЛАТЯ ВЕДНАГА ГОДИШНИЯ ИМ ЧЛЕНСКИ ВНОС!!!!!”, написа веднага след репортажа Ваня Червенкова. А веднага след това тя изпълни обещанието си, което е повече от благородно:

“Скъпи хора от СК “ Олимп -спортът е равнопоставен” град Русе! Радвам се, че успях да се свържа с Вас веднага след излъчването на предаването ! Радвам се, че и Нова ТВ са уважили молбата Ви за помощ !

Това за някои са нищожно малко пари, за други непосилна сума! И нека да се разберем: това не е опит за PR от моя страна.. много евтино ми звучи и цинично .. Това е призив към хора като мен да се включват в такива каузи.

Знаете, че съм заставала винаги зад хора в неравностойно положение, знаете че съм заставала зад спорта, знаете че винаги съм казвала: ЗАРАЗЯВАЙТЕ С ДОБРО!!!!

Не Ви познавам скъпи хора, но днес Ви прегръщам със сърцето си!!!!
Ще се свържа с Вас, тъй като много мои приятели, които сега се свързаха с мен,искат да дарят и консумативи и всичко, което е по силите им, за да се чувствате добре!”, трогна с постъпката си Ваня Червенкова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.