България Шоубизнес

Честито! 100 Кила става баща (Вижте коя е жената, която го укроти)

100 Кила ще става татко за пръв път

Приятелката на рапъра 100 Кила май е бременна. Жената, която успя да промени мургавият хулиган на родния рап се казва Олга Пейчева и е родом от Добрич. Двамата живеят на семейни начала от доста време, но все още нямат брак. Това обаче очевидно не им пречи да създадат дете, което явно е на път да се появи на бял свят до няколко месеца, ако съдим по този пост на Явор Янакиев, както е истинското име на варненския шоумен.

Че Олга е бременна се появиха съмнения преди месец, когато се заговори за годеж и дори възможна сватба между двамата влюбени, но едва сега тази снимка идва като потвърждение на новината за потенциалното положение на добричлийката, пише LifeOnline.bg.

Снимка: Инстаграм

Фотото е направено съвсем скоро и рекламира разкрасителна процедура, на която „Килата майка“, се е подложил във варненски център за разхубавяване. Пейчева изглежда наедряла и с оформено коремче. Съмнение в това твърдение може да вкара евентуално изборът на неподходящ модел рокля и факта, че бъдещата майка не се отказала от стария си порок – цигарите. Припомнете си, че още в началото на връзката им тя съумя да убеди Килата да стане веган, след като вече го бе вразумила да спре с шумните купони, наркотиците и алкохола.

В началото „Килата майка“, старателно пазеше в тайна самоличността й, но през 2019 се престраши да я покаже публично. За нея се знае, че преди е работила като секретарка на разжалвания депутат Живко Мартинов-Суджука. Папараци неведнъж са засичали двойката, когато шармантната дама придружава музиканта по дискотеки и събития, но името и произхода й оставаха загадка.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.