Свят

Елизабет Втора няма покой след този сексскандал

Никак не й е лесно на кралицата

Елизабет Втора няма и минутка покой, след като името й бе забъркано в поредния сексскандал.

Неин роднина бе осъден на десет месеца затвор за сексуално насилие срещу жена. Злодеянието е извършено в замъка му в Шотландия, съобщиха световните осведомителни агенции.

Елизабет Втора
Никак не й е лесно на кралицата

Саймън Боуз-Лайън, граф на Стратмор, си призна, че е насилил жена в спалня в замъка Гламис през февруари миналата година.

Боуз-Лайън е на 34 години. Той е внук на братовчед на британската кралица Елизабет Втора. Миналия месец той призна вината си пред съда. Тогава Боуз-Лайън заяви: “Много се срамувам от действията си, навредили толкова на гост в дома ми“.

Не смятах, че съм способен на подобно поведение, но трябва да го призная и да понеса отговорността си”, категоричен бе графът.

Присъдата му бе произнесена от съда в Дънди. Дворецът Гламис край Дънди в централната част на Шотландия е замъкът, в който е родена и израсла покойната кралица-майка – Елизабет Боуз-Лайън, пише blitz.bg.

Едва ли ще е последният скандал в кралския двор

Това далеч не е първият скандал в кралската фамилия.
През 2015 година два британски вестника публикуваха пикантни подробности за сексуалните отношения на херцога на Йорк – принц Андрю с непълнолетна американка. Припомняме, че принцът е третото дете на Елизабет Втора.

Тогава от Бъкингамския дворец излязоха с ново опровержение за сексуалните отношения на принц Андрю с момичето. Дворецът определи твърденията като “фалшиви и неоснователни”.

“Пълният разказ на една секс-робиня”, “Моите 10 хиляди паунда след секс с Андрю” – това бяха заглавията на челните страници на британските вестници „Мейл“ и „Мирър“. В публикациите американката Вирджиния Робъртс твърдеше, че принц Андрю, е правил секс с нея в периода 99-та – 2002 година, докато е била едва 17-годишна.

Американката се е срещала с херцога на Йорк в Лондон, Нюй Йорк и на частен карибски остров, за което е получавала по 10 хиляди паунда. Секс скандалът разтърси британския кралски двор.

Припомняме, че името на принц Андрю бе замесено и в скандала с американския инвестиционен банкер Джефри Епстейн – близък приятел на британския принц. Срещу банкера бяха повдигнати обвинения, че е използвал жени като секс-робини, пише bntnews.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.