България Шоубизнес

Ето я истинската възраст на Силвена Роу

Силвена Роу разкри на колко години е всъщност

Родената през 1967 година в Пловдив най-популярна готвачка в България всяка година си прави специални изследвания в САЩ, които разкриват истинската й възраст. Според изследванията на кожата, косата и на клетъчна основа тя е на 35 години, похвали се кулинарката в интервю за Woman.bg.

„Аз отдавна съм свикнала да живея по този начин – с желанието да бъда млада, да подмладявам организма си“, обясни готвачката. Тя консумира основно растителна храна, спряла е окончателно захарта и набляга на пиенето на вода с тамян. Бутилка с вода, в която е разтворена смолата, носи със себе си и по време на снимките на „Мастършеф“, който започва утре от 21 часа по bTV . „През новия, седми сезон ще пътуваме благодарение на ястията из целия свят. Ще покажем индийска, мексиканска, японска, френска и руска кухня, за да може нашите зрители да научат много нови неща“, сподели Роу.

силвена роу
Снимка: бТВ

Кулинарката вече се е ваксинирала с двете дози от китайската ваксина в Дубай, където има ресторанти. Чакала на дълга опашка, но е убедена, че ваксините са начинът да спасим нашите медици от натоварването, на което са подложени в последната година. Роу още не е видяла внучката си, която се роди във Великобритания миналата година, но ще го направи след края на „Мастършеф“. Сега готвачката посвещава много от времето на майка си, която също набляга на здравословното хранене.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.