България Новини

Журналистът Васил Петев: Как ще разберете, че живеете в концлагер, ако сте родени в него?! (виж тук)

Васил Петев с остър и много правдив коментар около пандемията!

Журналистът Васил Петев излезе с поредния си остър и точен коментар, този път относно пандемията и страха, който от година ни е стиснал за гушите:

“Накажете ги! Смачкайте ги! Унижете ги! Още 5 дена ги давайте по новините! Трите бедни семейства, които купонясваха преди няколко дни. Но се оказаха полицаи, горките…Какъв малшанс! Сега ги чака публичен линч само, защото пийнали и се позабавлявали, завалиите.

Полицаи. Грешници. Престъпници. Не изпълнили заповедта на здравния министър, разбираш ли…

Уважаеми хора, вие действително ли не разбирате, какво точно се случва? И колко абсурдно е това което се случва.

Наистина ли за по-малко от година успяха да ни промият мозъците до степен, че вече всички сме готови да си скачаме върху главите, и то с невиждана страст, за нещо което до вчера бе напълно нормално. Толкова евтино и бързо ли успяха? Да ни изпият мозъка.

Не знам. Помислете. Решете. Аз обаче ще се опитам да не полудявам. И да не соча с пръст нормални хора, който правят нормални неща. Човешки неща. Като това да се събереш с приятели, например. За да потанцуваш. И да се напиеш.

И моля ви не ме плашете с пандемията. Този аргумент отдавна ми е олдфешън. Който иска, да си се плаши, има право! Мен обаче от друго ме е повече страх. От вашия страх ме е страх. Щото в страх най-лесно се губи смисъл. А след това и свобода.

Защото, пичове, само един въпрос имам – как ще разберете, че живеете в концлагер, ако сте родени в концлагер?”, заключи Васил Петев.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.