България Горещо

Половинката на Димо от P.I.F. разплака с разказа за последната им среща

Половинката на Димо от P.I.F. още не може да свикне със смъртта му

Животът ми с Димо е бил изпълнен с много хумор и ирония. За мен това е безтегловност. Няма път и посока. Сутрин съм най-лошото и гадно нещо, защото се събуждам в тази реалност. Сутрините са най-гадни. Това каза момичето на Димо от P.I.F. Люба Пиперова в разтърсващо интервю пред Мон Дьо по Нова тв.

“Животът с Димо беше пълен и сега това нещо го няма. Никога не съм предполагала, че един човек може да запълва толкова много празнина. Усещам, че е с нас. Може да звучи супер налудничаво, но аз му говоря и му разказвам разни неща”, разказа тя.

“Вътре в мен е останало усещането, че трябва да се справям с някои неща за малко, докато той се върне”, допълни Пиперова.

“Дъщеря ми се справя трудно с това, че не може да го прегърне. Най-трудното решение, което трябваше да взема беше с какво да го облека. Винаги е било хумористично, а сега трябваше да взема едно такова решение без него. В началото имаше една мисъл: “Какво ще правим от тук нататък?”, разказва любимата на Димо.

Снимка: Блиц

Тя разкри и подробности от безпощадния сблъсък с коронавируса:

“С първия симптом вдигна висока температура. Писахме си, защото приспивах малката Елиза. Той ми пишеше от другата стая, че има 39 градуса температура и аз му казах, че отивам да го видя и така се разболях. Мислех, че ще го изкараме като по-тежките грипове.

Единият се разболява, после другият. Имаше дни, в които и двамата бяхме с много висока температура и не знам как се отгледаха децата. На моя 4-ти ден, неговият 5 или 6-ти ден, аз започнах да се оправям, а той не. Тогава видях, че трябва да се действа.

Той беше на антибиотик. Личният ни лекар знаеше, че Димо е с ковид, но го викна, за да го прегледа. Той е супер адекватен човек. Когато го приеха в болница, направиха всичко както трябва. 3-4 дни преди да се случи всичко вече го бяха преместили в централната реанимация. Едната докторка беше говорила да отида да го видя.

Това, което ме е уплаши беше, че беше много отслабнал. Всичко ми се обърна, но трябваше да се стегна. Казах му, че го обичам и че ще излезе и трябва да излезе. Целунах го по ръката, защото нямаше как.

Пита ме как са децата и тогава за първи път се уплаших, че нещо може да се обърка. Започнаха едни безкрайни молитви. Това беше последният ми разговор с него. Казахме си, че се обичаме, но най-гадното беше, че аз отидох да му дам кураж, а звучеше като сбогуване. Мисля, че никога няма да се сбогувам с него. Не мога да кажа такова нещо.”

Люба Пиперова сподели, че никога не е изпитвала толкова много емоции за толкова кратко време. Тя не е очаквала фаталното обаждане от болницата, когато са й съобщили, че любимият й Димо е починал.

“Аз се свлякох на земята и започнах да плача. Най-тъпото нещо беше, че дъщеря ми имаше тържество, беше в официална рокля и си беше казала стихчето. Дойде до мен и се изплаши от реакцията ми и ме пита дали тате е добре. Осъзнах, че трябва да я пазя”, допълни тя.

“Ако можех да го избера пак, щях да го направя. Гневна съм, че това се случи, но съм щастлива, че се срещнахме в този живот. Когато намериш сродната ти душа, знаеш, че можеш да изживееш всичко с този човек.

“Човешките решения отнеха Димо. това е отговорността, която носим тук на земята”, заключи любимата на покойния артист.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.