Горещо Новини

Истинска бомба! Анастасия подлуди мъжете във Фейсбук! /СНИМКИ/

Дори Адриана Лима може да завиди на даденостите на Анастасия!

Няма да е никак изсилено ако обявим, че и самата Адриана Лима би мога да завиди на невероятните крака на едно момиче, което подлуди Фейсбук за отрицателно време. Тя се казва Анастасия Стрешевская и е горд собственик на крака, с каквито не може да се изфука почти никоя от световните манекенки.

Защото сантиметърът доказва реалните 106 сантиметра – точно толкова са дълги великолепните крайници на красавицата от Русия. Анастасия бе призната за победител в конкурса за най-дълги и перфектни бедра в родината си, чиято награда беше в размер на 2000 евро.

asqПобедителката се кани да се състезава и в предстоящия престижен конкурс за “Мис Русия 2014”, а многобройните й фенове са готови да се обзаложат, че ще спечели именно тя.

Анастасия все още не е стартирала кариера на модел, защото усилията й са съсредоточени в правото, което следва. Ще е грях обаче такива прелести да останат скрити за света, затова близките й познатите й я увещават да приеме някое от многобройните предложения на руски и световни модни компании.

“Нормално момиче съм и славата не ме прави друг човек. Не искам да се главозамайвам”, твърди дългокраката красавица, с което си спечели още повече поддръжници в мрежата.

anastasia

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

6 Comments

  1. браво на майката дето е родила тази красавица

    Reply
  2. ха-ха нашата убавица Мара отварачката, е малко по-висока от краката на тази красавица

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.