Вижте вълшебни кадри от рождения ден на Камелия /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/vizhte-valshebni-kadri-ot-rozhdeniya-den-na-kameliya-snimki/49125 Goreshto.net
Вижте вълшебни кадри от рождения ден на Камелия /СНИМКИ/

Камелия отпразнува своя голям ден в скромна обстановка! Хубавицата се радва на рождения си ден само сред любими хора!

Хубавата Камелия вече е 43-годишна. Вчера тя затвори кръга с още една годинка в своя живот, но продължава да бъде все така прелестна. Фолк дивата отпразнува своя рожден ден в скромна обстановка, само с най-близките приятели и своя възлюбен. Гостите обаче изненадоха Ками с чудесни подаръци и една вълщебна торта с нейния лик върху нея, видя Goreshto.net.

Веднага в социалните мрежи и форуми се появиха коментари, че тази жена просто не може да бъде на тези години. Всички са на мнение, че повече от 35 не биха й дали, ако не знаеха коя е. През годините Камелия постигна фурор и революция в красотата на българския поп-фолк. Множество по-млади хубавици се появиха след нея, но емблема за женска красота в този жанр си остава Камелия.

Вижте кадри от нейния рожден ден и щастието в очите на поп-фолк красавицата. Тя споделя, че вчера е получила много изненади, любов и сладки емоции. Нека се насладим на някои от тях.

[caption id="attachment_2624" align="alignleft" width="294"]Kamelia-rojden den Ками се радва на новото си пате[/caption] [caption id="attachment_2623" align="alignright" width="252"]Praznik-na-Kamelia Щастливата Камелия[/caption] [caption id="attachment_2622" align="aligncenter" width="300"]rojden-den Всички се наслаждават на 43-тия рожден ден на Ками[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.