Новини Шоубизнес

Пам Велидис място не може да си намери от гняв и болка! (виж тук)

Пам Велидис не е на себе си от случилото се вчера!

Пълничкият модел на дрехи Пам Велидис разтъси мрежата с поста си след абсурдната и нелепа трагедия със загиналото 16-годишно момче вчера:

“Не мога да престана да мисля за изплашения глас на майка ми, когато вчера ми се обади, за да ми каже, че е прочела новината за това шестнадесет годишно дете, което вчера почина по толкова нелеп начин в столицата ни. Вече бях прочела новината.

Вчера заради любов не съм плакала, но очите ми сълзяха докато четях.
Вие може ли да си представите как вашето дете излиза и просто умира по такъв начин? Аз не мога да си го представя, защото нямам дете. Но мога да си представя това да се случи на мой любим човек и всичко ми се свива.

Много често, когато съм ядосана на някои от любимите си хора и искам да избухна си представям, че е възможно да разговаряме за последен път и оставам спокойна. Затова често ме питат: “Как си толкова търпелива?”

А аз се чудя как да не съм, когато подобни опасности дебнат по улиците ни и са навсякъде около нас.

Животът учи, но не е нужно да сме свидетели на такива брутални уроци, за да ценим какво имаме.

А за проблемите решение няма. Има много мълчание или оправдания като “Това се случва на други места” и “Българите са непукисти, не помагат, не им дреме”, винаги е виновен някой друг.

Тръгва се по една спирала да се търси виновника и се стига едно дъно където се оказва, че всички са виновни.

Това, че някъде другаде е зле не означава, че трябва да се състезаваме тук да е най-зле, да извъртаме реалността, да си затваряме очите и да не реагираме на подобни мерзости, които се случват.

Да слушаме оправдания за нещо, което не може да бъде оправдано. Нещо, което просто не трябва да бъде, не трябва да се случва и е недопустимо.

А всъщност не се случва за първи път и не знам дали ще е за последен.
Или знам, но не искам да го вярвам”, сподели Пам Велидис.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.