България Жълто Новини

Днес излиза истината за Лео и Златка

Довечера Лео ще направи признанието си

Тази вечер в “Горещо” наистина ще е горещо, защото Лео ще направи своята защита от нападките на Златка Димитрова, съобщава Kliuki.bg. Италианецът бе обвинен от плеймейтката, че е дал само напразни обещания на болния Боби, за когото тя участва в “Биг Брадър Ол Старс”, който и спечели. Злати обяви в ефира на същото предаване преди седмици, че Лео Бианки въобще не се е свързал с Боби и намекна, че надали ще има някаква помощ от страна на рапъра.

Bianchi-Dimitrova
Тази вечер Лео може да си го върне на Златка Димитрова

Лео веднага е реагирал на думите на Димитрова. Венета Райкова вече оповести във Facebook, че ще има защита на Бианки в “Горещо”. Той сам е позвънил на тв водещата и се е самопредложил да вземе участие в следващия брой на предаването, за да каже със сигурност дали е дал пари за Боби и каква е сумата.

Зрителите обаче очакват и нещо друго. Ако Лео знае подробности за Боби, то той би трябвало да е наясно дали самата Златка наистина е участвала в благотворителната инициатива, заради която всъщност победи в риалити шоуто. Италианецът обяви веднага след финала, че ще се включи в подкрепата за Боби. Дали обаче и Злати го е направила или всичко е било номер за стигане до върха на Биг Брадър, се питат мнозина от почитателите на предаването.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. За каква благотворителност може да се говори в България….????? Не Ви ли стана ясно ,че всичко е фалш ! Не видяхте ли как виеше на умряло и се опитваше да погледне през пръсти дали играе добре ролятя си …….А и коментариите на Патрашкова !!!! Българин трябва да е победител !!!! Срамммм ,простотия и всичко това се излъчва в медиите……До къде я докарахме………….Просто без коментар !!!! Златка-публична личност !!!! Я марш ,две думи на кръст не може да каже .Голям позор…………………..

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.