България Новини

Бареков: Низвергнат съм от статуквото, начело с ГЕРБ! (виж тук)

Николай Бареков се ожали, че не е искан никъде!

За низвергнат от статуквото и особено от ГЕРБ се обяви бившият евродепутат Николай Бареков. Ето какво заяви той преди часове:

“Фактът е, че отдавна съм низвергнат от статуквото начело с ГЕРБ и за мен има тотална общестена цензура. Аз съм аут.

Пенсионер от 40 годишен, защото дотогава в целия съзнателен живот съм се занимавал с медии и общестена дейност – за това съм обучен и това мога да правя.

От 8 години нямам достъп до медии. Факт е, че не влязох в кочината на БГ политика и единствен не се продадох за пост и пари на ГЕРБ.

Факт е, че Слави Трифонов не спира да ме плюе и реанимира фалшиво образа ми от кабеларката си, а преди това от ефира на БТВ. Защо?

Първо, защото е безобидно и очевидно печелившо в очите на неговите сценаристи да сипеш хули върху Бареков, за да не обелваш нито дума за Борисов. Слави се опитва да се прави, че живее в паралелна вселена.

Защото знае, че неизбежното ще се случи и се опитва да замаже превантивно очите ви. Взел е много пари, за да си поддържа стандарта от охрани и охолство, който само ефира на бтв му осигуряваше и да издържа екипа в приумицата с кабеларката си и в псевдо партията си.

Взел ги е от единственото място в България, от което днес дават пари в чували. Дал си е задника под наем. И скоро ще го одупят публично. Нещо, което не успяха да направят с мен. Слави знае този факт отлично”, каза Бареков.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.