България Новини

Николай Бареков разобличи голяма лъжа за Ковид-19! (виж тук)

Николай Бареков разобличи лъжа за коронавируса!

Бившият евродепутат Николай Бареков разкри истината за поредната спекулация и паника около Ковид-19. Ето какво заяви той съвсем категорично:

“Ужас, шок! БоНба! Британският щам на вируса мутира!” Това е тъпото заглавие от днешните вестници! Ами това е вирус, бе! Работата му е да мутира! Природа е това на милиарди години.

Всъщност и Британският и Южноафриканският, дори и патагонският щам мутират …към по-добро за нас! Случаите на смъртност и заболеваемост в тези две държави намаляват трайно вече през последните седмици. Все по-огромен брой хора карат леко вируса или не го усещат въобще.

Вирусът се нагажда към човека, за да оцелее и той. Спадът на смъртността във Великобритания е -7,3%, а в ЮАР дори -10,5. В ЮАР смятат, че там ковид отстъпва благодарение точно на новия щам!

Междудругото Британският щам според 140 тамошни лични лекари вече е подменил симптомите на COVID от тежките като задух, кашлица и загуба на вкус и обоняние към много по-леките хрема и дразнене в гърлото, главоболие (аз също го изкарах много леко с тях)!

Спокойно! Който си има имунитет от изкаран ковид, да си гледа живота, а другите да знаят – ще оцелеем! Краят на пандемията е тук! Благодарение точно на мутациите, с които ни плашат медиите!

Мутациите работят за човека – на кого ще му пука от една хрема, че да ходи да си бие ваксина или да стои две години затворен вкъщи?? Губещи са само СЗО, фармацевтичната мафия и повечето правителства, на които им се услади тоталният контрол върху гражданите.

А ти, приятелю, научи се да четеш и анализираш отвъд скапаните лъжливи заглавия!”, заяви Николай Бареков.

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.