Жълто Новини Спорт Шоубизнес

Зашеметяваща! Биляна омагьоса Ники Михайлов! /МНОГО СНИМКИ/

Заради тази умопомрачителна красавица вратарят заряза Алисия!

Любовта на Ники Михайлов и изпълнителката Алисия вече е в историята. А виновник за това е друга любов – този път между Ники и огнената красавица Биляна Евгениева, кандидатка за конкурса Мис Плеймейт 2014-та.

Хубавицата със сигурност може да се изфука със завидни данни, но запознати разкриват, че Михайлов не е просто очарован. Той буквално бил заслепен от Биляна, с която все по-често го виждат в елитни столични клубове, пише Клюки.бг.

bilqnaСинът на Боби Михайлов изобщо не се скатава, а се снима заедно с хубавицата, което доказва факта, че двамата с Алисия са скъсали окончателно. А не си играят на криеница, както направи бившият й Валери Божинов, докато го играеше хем изряден съпруг, хем любовник на Николета Лозанова.

Според запознати, Алисия едва ли страда особено от новата афера на Михайлов. Времето й е заето с чаровния Мартин Данона, който използвал всяка възможност, за да увери, че е човекът за нея.

Ядосани от разрива в отношенията между Ники и Алисия май са единствено почитателите им, които искат да ги виждат заедно. Дали това ще се случи отново, или всеки ще намери щастието си с друг човек, само времето може да разкрие.

bilyana

bilqna1

bilqna2

bilqna3

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. и тая като другите-простичка, но хубавка

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.