Новини Шоубизнес

Брадърката Аделина Банакиева: Такива лъжи чета за себе си, че чак се забавлявам! (виж тук)

Аделина Банакиева се е наслушала и начела на измислици по свой адрес!

Бившата брадърка Аделина Банакиева изригна в мрежата след като й писна медиите да ръсят лъжи за нея. Ето какво разказа тя преди дни публично:

“Докато мъжът ми мрънка, че е жертва на домашно насилие, щот кОпа водопровод в замръзнала земя една приятелка ми прати скрийн, че съм зависима към хазарта…

Ся… всеки който дори и малко ме познава би трябвало да знае, че пуша по 3 кутии цигари и не мога да съм зависима към никва дейност на закрито, отделно от това не знам таблицата за умножение, смятам на ниво двуцифрени числа (със зор)…

И помня колкот един маймун, та нямам много опции да помня ни карти, ни правила на игра някаква, и Владо много се смее и някак май ми се подиграва!

През годините съм чела, че живея в имение в кв Бояна, че мъжът ми е по- млад с 16г от мен, че държа деца на гардероб, че съм била прислужница на Дора Габе, която почина като бях дете и кво ли не, но това с казиното много ме изкефи, щот някак, абеее дигам нивото бе!

Имам прилив на енергия и обещавам да се науча да играя на “война” и да разпознавам картите! Много съм доволна!”, взриви мрежата Аделина Банакиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.