Новини Шоубизнес

Певецът Дани Леван изригна срещу банка! (виж тук)

Дани Леван сподели премеждията си в банката!

Певецът Дани Леван скочи бесен срещу служителка в банка ДСК. Той сподели в мрежата премеждията си и увери, че има и други подобни случки:

“Случай в банка ДСК:

Бяха ми дали някаква кредитна карта, която аз не съм използвал и дори бях забравил, че я имам. След година получих известие, че от нея са взети 50.00 лв. Сума, която банката си е дръпнала за годишната такса. Та… Отивам да платя тези 50 лева и да я закрия. До тук всичко е наред.

Вземам си номер, чакам и “О, Боже”, моят ред дойде (Слава Богу , не бях заспал прав, чакайки) Обяснявам, защо съм там и какво искам да направя, а момичето ме гледаше сякаш ме разбира. Питам любезно колко дължа и тя разсеяно ми казва – 100.00 лв. А, сега де… Питам защо са 100 лв и тя ми казва: “50 лева за да запълните картата и 50 за годишна такса…“ .

И тук започна нашата математическа игра. Казвам й “Значи банката е взела 50 лева от картата, за да си удържи годишната такса. Аз идвам да платя тези 50 лева иискам да я закрия. Тогава защо ви дължа 100 след като банката си е взела парите за таксата?

Ядосана и леко с насмешка, че не съм разбрал, девойката ми обяснява отново, че 50 лева са да запълня лимита и 50 лева годишна такса и това правило 100 лева. Реших да сменя тактиката и предложих да посмятаме заедно. Така…. Банката е взела от моята карта 50 лева за да плати годишната такса нали така ? Тя отговаря “ДА”. Казвам “Чудесно” и продължавам. Годишната такса е платена и аз сега трябва да внеса 50 лева за да запълня лимита нали така? Едвам сдържайки се да не ме уцели с телбода ми казва “ДА”!

След като таксата е платена, от картата липсват 50 лева, които идвам да внеса .. Е, колко ви дължа? Този път в погледа й сякаш проблесна лъч светлина, но уви, за кратко. Побърза сърдито (но вече не чак толкова уверено) да ми каже “Е, ми 100 лева”. (Това упражнение се повтори няколко пъти, но ще го спестя)

Поех дълбоко въздух опитвайки се да не се карам и не защото тя се обърка, а защото се държеше нагло , снисходително и ми губеше времето. Казах й да посмята или да се посъветва с някой друг и тогава да ми се обади за да ми каже колко дължа, и разбира се си тръгнах …. След около час – два, въпросната дама ми звъни някак по смирена и ми казва “Извинявайте аз се обърках… “ О, нима?

Приключвам по темата , като си запазвам правото да ви разкажа още 2-3 подобни и забавни истории, които имам с банкови служители…”, сподели Дани Леван.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.