Новини Шоубизнес

Бомба: Мегз затваря сайта си навръх 10-ия му рожден ден! (виж тук)

Мегз празнува десет години на сайта си за дрехи!

Миглена Каканашева – Мегз има празник днес. Тя чества десет години от създаването на сайта си за дрехи. Ето какво сподели по повода в мрежата:

“Скъпи приятели, на 22.01.2011 създадох сайта ни www.megz.eu. Сега на 22.01.2021 ще станат 10 год от съществуването му и на тази дата ще го затворя. Това, което беше MEGZ тези 10 год, вече не е това, в което вярвам.

Аз съм различна, времето е различно и е време да се сбогувам с този период от живота си. Няма да спра да съм дизайнер. Ще продължите да виждате креативната ми енергия в други проекти като I-AM и проектите ми с @hyperzon.io Скоро ще създам и още нови такива (ще ви разкажа). Няма да спра и да произвеждам, напротив.

Това е решение, обмисляно и планирано доста отдавна. Смело съм стъпила на всичко, което градих 10 години, не затварям него. Дори не казвам сбогом и на MEGZ. Само на формата под, която тя работеше. Един ден, ако го усетя, ще го създам по друг начин. Ще разпродам всичко, което имаме на склад и сайта ще изчезне. Разгледайте-може да си намерите някоя находка.

Имах звездна кариера. Успехите си в нея измервах предимно в цифрови рекорди. И докато не видех сайта паднал от трафик, или докато не счупех собствения си рекорд от предната колекция-не можех да дишам. Имаше много вълнуващи моменти. Като когато станахме 3ти по продажби в графата бутици на международния гигант ASOS.

Или когато при случайна среща на Руския бал Miss Universe Great Britain толкова много се влюби в роклята ми, че излезе на едно от представянията си на световния конкурс Miss Universe с нея. Или когато спечелих менторска среща с екипа на LVMH и великия Karl Lagerfeld.

Станахме най-младия бранд, печелил Златна Игла. Създадох първите инфлуенсъри в България чрез проекта си MEGZ ANGELS. А после най-голямата медия в страната ни създаде риалити по него-INSTAQUEEN. Направих и имах още купища неща, но никое от тях нямаше да съществува-ако бях сама.

Целият ми екип и семейството ми са движещата сила на всичко, което виждате от мен. Те са номер 1, не хора – машини, страхотни. Най-много, обаче, дължа на най-великата жена в моя живот-майка ми. Не знаете през какво сме преминали заедно.

То дано и аз никога вече не си го припомням. Това е приятели. Благодаря ви с цялото си сърце, че вярвате във всичко, което правя. За мен е привилегия да творя и работя за вас”, заяви Мегз.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.