България Новини

Антон Стефанов бесен: Срам ме е от вас! Оставихте хората гладни! (виж тук)

Антон Стефанов изригна срещу правителството и НОЩ!

Светският журналист Антон Стефанов изригна бесен срещу правителството и НОЩ. Той твърдо поткрепя искането на ресторантьорския бранш за отваряне на заведенията. Ето какво написа в мрежата:

“СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА

Имаме си много хубави пословици и поговорки. Една от тях е:”Ситият на гладния не вярва!”. Тя е много подходяща днес, тъй като повече от 300 000 души, заети в бизнеса със заведения, моловете и фитнесите останаха неподкрепени от собствената си държава!

В тези браншове работят предимно млади момичета и момчета. Някои от тях имат семейства, отглеждат деца, плащат наеми, погасяват заеми…Те няма как да се издържат без да работят. Уви, онези, които получават по 10 000 лева заплата, явно не им пука, че тези хора изнемогват. Те просто няма как да преживеят месеца.

Пандемията вече не е оправдание за нелогични решения. Хипермаркетите са препълнени с хора, няма отстояние от 2 метра, но работят. Във фитнесите, моловете и заведенията всичко се спазва, но остават затворени. Няма никаква логика.

Да, ситият на гладния не вярва! Но е ужасяващо собствената ти държава да остави 300 000 активни млади хора да мизерстват!

Срам ме е от вас! Пандемията е за всички, нали! Но само някои страдат. Не може всички да са депутати, министри и хора на ръководни длъжностни. В тази държава има и хора, които работят честно и нямат вашите заплати!”, изригна Антон Стефанов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.