Новини Шоубизнес

Пухкавият модел Пам Велидис с признания в мрежата! (още подробности)

Пам Велидис с признания за себе си в мрежата!

Пълничкият модел на дрехи Пам Велидис, която се радва на интерес от страна на потребителите в мрежата, направи неочаквани откровения в мрежата:

“Получих малко особено включване от близък човек, че напоследък нямам толкова абстрактни и дълбоки публикации както е било преди, един вид нивото на профила ми не било такова каквото трябва. Не знам какво “трябва” да е нивото, защото моите публикации винаги са свързани с моментното ми настроение и нещо, което ме е развълнувало.

От тогава мина може би седмица. Споделих за случая с няколко мои близки приятелки и реакцията беше: “О, това сигурно е някой бивш.” изсмях се, защото наистина е бивш, но аз съм така устроена личност, че за мен здравословно поведение е да не мразиш по дифолт бившите си, а напротив да ги възпршемиш като хора, които те познават добре, защото сте били партньори и изключително близки за определен период от време.

Наистина в първия момент се издразних на включването му, след това осъзнах, че не е човек, който го прави нарочно с цел обида. Знае много добре, че не може да смачка самооценката ми с подобен въпрос, защото знам какво представлявам, не се чувствам и не съм в слаб интелектуален, психически и емоционален период въпреки трудностите.

Понякога трябва да слушаме между думите, които ни поднасят хората. Този въпрос беше неговият специфичен начин да ме попита “Как си?”
Дали пък не си зле и затова не споделяш толкова.

От една страна осъзнах, че не споделям толкова много мнения в писмен вид, защото се включвам активно в различни теми в доста групи и една изцяло женска група, която е много специална за мен.

От друга страна тази вечер “загубих” 30 минути от своето време само в това, че се прибрах и разпределих целият си боклук за правилно рециклиране, което се старая да правя от над година насам, “хабя” много от времето си, за да чеша женската си суета като си купувам неща, но не случайни неща, а устойчива мода на най-добра цена (повярвайте ми изисква рисърч), търся навсякъде продукти от секции “conscious”, което е толкова обширна тема, че няма да ми стигне мястото да я разисквам, но идеята ми е в това, че не пищя “мразя консуматорството”.

Да, не ме кефи, но се опитвам да съм консуматор в съзнание, защото нито една крайност не ме кефи като цяло.

Чета всеки ден без значение дали успявам на хартиен или дигитален носител.
Все още поддържам вегетариански режим на хранене и въпреки своите тотално безумни хранителни моменти през по-голяма част от времето се грижа за този моя организъм.

Вкъщи е чисто, подредено, успявам, когато искам да пия много, когато не искам да не пия изобщо, правя йога, терапевтирам се, общувам качествено с малък на брой хора, но наистина е качествено. Работя съвестно и ми пука как ми преминава личния, социалния и работния ден.

Колко съм дала от себе си и дали съм доволна и хармонична, когато сама трябва да се оценя, защото това е най-важното за мен.
Изпитвам с пълна сила емоциите и чувствата, които преживявам, успяла съм да не изпадна в духовен колапс.

Заради тези и много други неща искам да се потупам сама по рамото, защото ми доставя удоволствие, че ги правя, така се чувствам значима и ценна.
Пиша и се опитвам да пиша повече хубави и качествени текстове, които може би някой ден може и да бъдат достъпни.

Създадох няколко нови приятелства, изчистих няколко токсични човека от обкръжението си, направих и достатъчно грешки и още ги правя, но днес не ми е до това.

Често като ме питате казвам, че съм изморена. Така е, но има защо, ако си вършиш подредено нещата. Нямам вече и проблеми със съня. С това се хваля.

Идеята ми е, че когато някой ви се включи следващия път с: “Защо не си толкова качествено активна и нямаш толкова абстрактни публикации?” може би не трябва да реагирате остро понеже това е болката на егото, а трябва да се замислите, че може би наливате енергия в друга посока. Ако няма други посоки за енергийно отдаване и зареждане – това вече е проблем или просто си почивате в което пак няма лошо.

Отдавам много голяма част от енергията си за съзнателно съществуване и като си дадох сметка за това не съжалих за пропуснати смислени статуси, които съм можела да публикувам, защото може би съм ги превърнала в реални разговори в ежедневието.

Споделям това, защото ще ми бъде интересно в каква посока вървите вие, правите ли си такава ретроспекция и колко често, а ако някой желае може да сподели лично”, сподели Пам Велидис.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.