Новини Свят

Петър Волгин с остър коментар за Джо Байдън! (виж тук)

Петър Волгин захапа новият президент на Щатите Джо Байдън!

Журналистът Петър Волгин захапа новият президент на Америка Джо Байдън, още преди да е встъпил на поста си. Това ще се случи след броени часове, но ето какво написа в коментар за него Волгин.

“Любимият на всички евроатлантици Джо Байдън е назначил за помощник -държавен секретар Виктория Нюланд. Същата, станала известна като Victoria “F…ck the EU” Nuland.

Байдън е президент и, съответно, може да си назначава, когото си поиска. Може да назначи не само всички персонажи от администрацията на Обама, но и кучето на Обама.

Въпросът е друг. Байдън твърдеше, че връща “нормалността”, че поправя “грешките на Тръмп”, както във вътрешната, така и във външната политика.

Явно да назначиш на висш държавен пост човек, който открито демонстрира презрение към “приятелите от ЕС”, е връщане към “нормалността”. Вижте колко интересно се получава.

Европейските фенове на Байдън приветстват политическа линия, според която е нормално европейците да бъдат ругани. Т.е. онези те попържат, а ти им викаш колко са готини.

В психопатологията това се нарича мазохизъм. А казано по-простичко, това си е класическо унижение”, коментира Петър Волгин.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.