Слави дава милиони за нещо невероятно /ФОТО/

https://goreshto.net/balgariya/slavi-dava-milioni-za-neshto-neveroyatno-foto/49119 Goreshto.net
Слави дава милиони за нещо невероятно /ФОТО/

Слави Трифонов с умопомрачителна цифра за един парцел

Шоуменът Слави Трифонов иска да се поотпусне малко от шумната София и затова е стартирал строеж на собствено имение, което се намира край Перник, пише HotArena.net. Парцелът за новия имот се намира край селата Рударци и Кладница. Слави смята да живее точно до "Делта Хил". Цената на имота е огромна, като 1 кв. м. върви по 70 евро.

[caption id="attachment_2548" align="alignright" width="300"]imenie Слави прави имение за милиони[/caption]

Само за парцела обаче Трифонов ще се бръкне с цели 280 хиляди евро, съобщава Hotnew.bg. Като добавим и издигането на къщата, всичко може да му излезе над 1 млн. български лева. Целта на тв водещия е да има място, където да разпуска с любимата си Мартина и техните бъдещи деца.

Така Слави Трифонов ще стане съсед на своя добър приятел Иво Сиромахов. От другата страна на имението му пък ще се подвизава Яна Маринова, която шоуменът много харесва. Вижте невероятния парцел, който Слави закупи.

[caption id="attachment_2547" align="aligncenter" width="300"]Slavi Тук Слави Трифонов ще отглежда децата си[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.