България Новини

Миролюба Бенатова осмя публичните ваксинации! (още подробности)

Миролюба Бенатова не понася вече показното ваксиниране на българите!

Журналистката Миролюба Бенатова скочи срещу щедро рекламираното ваксиниране на българите в медиите. Ето какво заяви тя преди часове:

“Пряко предаване от ваксиниране в болница, сякаш се извършва полет до Луната или поне има българска експедиция на Еверест.

Разказ за поставяне на инжекция. Извънредно. Ексклузивно. По двата частни големи канала. Даже по единия (канал) , в кадър бяха и двете репортерки с различните микрофони.

Има смисъл само от гледната ми точка на рекламист. Толкова често споменаване на брандове в световен мащаб, е непостижимо при нормални обстоятелства.

Обикновено брандовете влизат в новините, ако има някаква негативна ситуация около тях. Или значимо събитие. Пандемията даде зелена светлина на тези гиганти и ги имунизира срещу премълчаване и плащане за реклама в стандартния смисъл.

Случайно разбираме, че имало 8 ваксини. Но ние сме чували само за четири. Това е удар от класа. Със съдействието на преките включвания с разкази за инжекции. Безплатно. И безценно”, коментира Миролюба Бенатова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.