Новини Шоубизнес

Маринела Арабаджиева взриви мрежата! (виж тук)

Маринела Арабаджиева взриви с поста си!

Маринела Арабаджиева се припозна във Виктория Бекъм или по-точно казано в силна и умна жена. Ето какъв пост на Дейвид Бекъм сподели тя многозначително в мрежана:

“Имало е случаи, в които съм бил депресиран и съм си задавал въпроса, дали съм достоен да бъда неин съпруг и баща на децата й. Тя е изключително способна жена, разполага с бърза мисъл, дяволско търпение и може да създаде от едно камъче – цял замък.

Преди да я срещна, харесвах жени, които ми се подчиняваха, харесваше ми да ги контролирам и да доминирам на тях. Така се чувствах силен и недостижим ( поне така си мислих).

Но, в крайна сметка всеки е бил млад и глупав, иначе как ще станеш стар и мъдър?
Появата на Виктория в моя живот, ме накара да порастна. Тя ме накара да осъзная, че няма нищо лошо в една връзка, жената да е по-умна от теб. Напротив, дава ти сила, самочувствие и увереност.

Защото знаеш, че с такава жена, няма как да пропаднеш, няма да го позволи.
Привързах се към нея,защото беше безстрашна, когато трябваше да ми каже истината, не й пукаше как ще го изтълкувам, защото при нея нямаше маски и задкулисни игри. Имаше право, точно и ясно.

Понякога си мислих, че не ме обича, защото не е от жените, които правят комплименти.

С времето разбрах, че нейните комплименти са в това, че в трудните моменти тя остана до мен.

Тогава осъзнах, че действията са по-красноречиви от думите и с много по-голяма стойност. Затова искам да кажа на всички зрители и читатели, които се интересуват от нашия брак: Да, не е лесно да съжителстваш с такава жена, но без нея никога няма да успееш в абсолютно нищо.

Защото умната и силна жена е ореола над мъжката глава, а без ореол-не можеш да се справиш, нито да се издигнеш.

Повечето мъже се женят за скучни и кротки жени, но цял живот остават влюбени в онези, които не са успели да завоюват и така се поражда съжалението и товара на нещастния брак, заради вашия страх и липса на смелост, да се бориш за това, което наистина искаш. А, на всички мъже по-света, които се страхуват да обичат такива жени-ще им дам един съвет:

Ако искаш да бъдеш успешен мъж и да имаш стабилно семейство, не си пропилявай потенциала с жени, които не могат да нахранят твоя мозък, нито да те насърчат да пожънеш успехи.

Умната жена, означава блестящо бъдеще и ползотворен живот, изпълнен с приключения!”, цитира Маринела Арабаджиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.