България Шоубизнес

Щерката на Гала с тежки последствия от Ковид-19 (Вижте оплакванията на Мари)

Щерката на Гала се оплака от сериозни последствия от коронавируса

Почти два месеца, след като щерката на Гала, Мари Константин Будева, прекара коронавируса, последиците от заразата продължават да мъчат младата дама. Мари се оплака в социалните мрежи, че в момента се чувства много по-лошо, отколкото по време на боледуването си. Дъщерята на водещата се включи в Инстаграм, за да отговаря на въпроси на феновете и почитателите й, които продължават да се интересуват от опита й с COVID-19.

Снимка: Инстаграм

“В интерес на истината короната сега ми се струва като разходка в парка, в сравнение с последиците. Вероятно при много хора не е така и не искам да стряскам никого, но аз с всеки ден се чувствам все по-зле. Изминалата седмица ми беше много трудна в това отношение. Умора, главоболие, болки, кашлица и никаква мисъл в главата (това не е ново)”, сподели Будева. Страшна СНИМКА: Кошмарен нов симптом на К-19 обезобрази щерката на Гала БЛИЦ припомня, че самата Гала, както и половинката й Стефан, също прекараха COVID-19. За щастие двамата не проявиха тежки симптоми и нямаше усложнения.

Мари обаче намери нов любопитен страничен ефект на вируса по време на боледуването си. Ръцете на младата дама се сбръчкаха спонтанно, без тя да ги е мокрила.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.