Новини Шоубизнес

Ново 20: Наталия Кобилкина гони енергийни вампири! (виж тук)

Наталия Кобилкина се научи и да гони енергийни вампири!

Услугите си против енергийни вампири предлага култовата Наталия Кобилкина. Това явно е нова област, в която се е специализирала. Ето какво заяви тя:

“Скъпи мои, много от вас ми пишат по темата за енергийните вампири. Как да ги познаем? Има ли начин да се защитим от тях? Какво трябва да направим?… ДА, ИМА НАЧИН!

Ако някога сте усещали неприятна енергия върху себе си след среща с даден човек, то Вие сте си имали работа с енергиен вампир.

Нашето поле има тънка защита, която ни предпазва от завист, лоши очи, неприятни хора и токсични отношения. Когато умеем да пазим полето си, много лесно и спокойно се справяме с негативните влияния до нас.

Но често в полето идват енергийни вампири. След комуникация и среща с тях се чувстваш изтощен, изморен и все едно ограбен. Идват страхове, нежелание да живееш или почваш да се караш с близките хора до теб.

Може би сте забелязвали как споделяте някаква хубава новина в социалните медии и веднага нещо неприятно ви се случва. Това значи, че са ви пробили полето.

Аз ще ви науча как трябва да действате. Ще направим практика за енергийна защита и как бързо да се възстановим дори, ако са пробили нашето енергийно поле”, обещава Наталия Кобилкина.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.