България Новини Шоубизнес

Вижте коя е първата ваксинирана БГ звезда

Силвена Роу е първата БГ знаменитост, която се ваксинира срещу ковид

След като миналата седмица бившата манекенка Гери Дончева предизвика сериозна полемика с ваксинирането си за ковид като пиар на столична болница, сега вече можем да се похвалим, че имаме и първата истинска ВИП българка, боцната срещу заразата.

Шеф Силвена Роу специално летя до Дубай, за да бъде ваксинирана без притеснения и стрес. „Ваксината е изконно човешко право за всеки, който иска да бъде ваксиниран“, коментира готвачката в социалните мрежи и специално благодари на здравните власти в емирството за възможността бързо да се постави инжекцията.

Снимка: Гугъл

Роу усилено снимаше „Мастършеф“ у нас, но призна че е прекарала празниците в самота, за да не зарази майка си, която живее в Пловдив. 54-годишната кулинарка стана и баба миналата година, но тогава сподели, че не иска да прегръща и гали бебето с маска. Сега вече ще може да го направи спокойно, за разлика от българските си колеги в „Мастършеф“. Засега в България ваксинацията върви с много бавни темпове и инжекциите за хората извън застрашените групи е само мечта, пише hotnews.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.