Новини Шоубизнес

Ирина Тенчева сподели нещо лично в мрежата! (виж тук)

Ирина Тенчева се е отдала на размисли!

Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева се е отдала на размисли в мрежата. Ето какво сподели тя с последователите си наскоро:

“Преди малко, докато разговарях с моя приятелка по телефона се загледах през прозореца. Навън духаше ( и продължава) силен вятър, а тази красива сврака сякаш се беше залепила за огъващото се стъбло на бора. Такава издръжливост в толкова малка птица – свраката Джонатан Ливингстън ще да е била! (Даже ме “изчака” да приключа разговора си, за да я снимам. )

Кадърът е хубав, но го публикувам не заради предисторията му, а заради асоциациите, които той генерира в мен… и то в пълен унисон с темата, която дискутирах с приятелката ми.

Става дума за ЛИЧНИТЕ граници, които всеки от нас е добре да се научи да очертава в името на душевния си комфорт, психическото си здраве и най-вече спестяването на безценно време.

Да имаш лична граница означава да се самоопределиш и да наложиш филтър в избора си с кой и как общуваш. Личната граница:

– ще ни спаси от паразити ( и от това да бъдем спасители на хора, които не искат да бъдат спасени от мързела си, от зависимостите си, от вредните си навици)

– ще ни помогне да приемем, че човекът срещу нас е това, което той проявява към нас по начин, който ние разбираме ( и ако някой те тормози, не е нужно да го търпиш,оправдавайки го с миналото му, в което ти не участваш)

– ще ни освободи от хора, с които общуваме по задължение или в които харесваме “нещо мъничко”, но докато сме в компанията им се чувстваме супер зле и в готовност да се съгласяваме с всичко, казано от тях без да сме на тяхно мнение, което генерира още напрежение за нас

– ще освободи приятелския ни лист в социалните мрежи от лица, които не са “наша кръвна група”, но на които отделяме от времето си и индиректно позволяваме да ни влияят

– ЩЕ НИ НАПРАВИ ПО-СВОБОДНИ

Личната граница означава да избираш сам за себе си онова, което ЗА ТЕБ е добро и безпроблемно да разпознаваш онова, което би те наранило, объркало и отдалечило от същността ти.

Понякога личният ти комфорт може да остане неразбран за другите и отстрани да изглежда нелогично, като сврака на върха на дърво насред бушуващ вятър”, сподели Ирина Тенчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.