Новини Спорт

Позорно! Валери Божинов разочарова България!

Футболистът мина всякакви норми на нормално поведение!

За пореден път българите се разочароваха от носителя на наградата за добродетел “Бялата лястовица” Валери Божинов. Сякаш в момента, в който бе удостоен с нея, човещината у него вместо да нарасне, взе че се стопи.

И новото доказателство за това е, че съпругът на Николета Лозанова по най-гаден начин отказа да помогне на деца, страдащи от рак и да се включи в благотворителна фотосесия. А отказът му беше провокиран от това, че нямало да получи пари за снимките.

bozhinov“Наглостта му е абсурдна и брутална. Не иска да се щракне за болни дечица, а харчи луди пари за Николета и я мъкне по острови и скъпи курорти. Как не го е срам?!”, възмущават се хората по форумите, но на Валери не му дреме.

За разлика от нечовешката постъпка на Божинов, във фотосесията с охота се изявиха звезди като Христо Стоичков, Кубрат Пулев, Мариан Вълев – Куката, Евгения Калканджиева и други. Които явно са запазили добротата в себе си, за разлика от Божинов.

А половинката му Николета, вместо да му обясни, че е сбъркал, започна да го защитава и да тръби на всеослушание, че мъжът й бил най-сърцатият човек на света. Чудно е как ли го показва?!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

2 Comments

  1. за пореден път се убедих, че този е голям, миризлив боклук!
    Не ни занимавайте с него!

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.