Защо зодия Водолей е толкова уникална?(Заради тези качества)

https://goreshto.net/zabavno/zashto-zodiya-vodoley-e-tolkova-unikalnazaradi-tezi-kachestva/47142 Goreshto.net
Защо зодия Водолей е толкова уникална?(Заради тези качества)

Според мнозина зодия Водолей е невероятна
Кое прави тази зодия уникална? Именно тези харектеристики правят зодията неповторима. Ето оки са те:

Първото нещо, с което се свързва този знак е симпатията. Всеки един Водолей носи това качество в себе си.

Симпатия означава да подхождаш към отсрещната страна с добро, да предизвикваш положително чувство, да си мил и вежлив и всичко това да те прави една предпочитана компания.

зодия ВодолейЗодия Водолей е уникална
Водолеите са чудесна компания – както жените, така и мъжете.

Това е знак, при който няма голяма разлика между мъжете и жените. Независимо, че знакът се води мъжки,

той се управялва от планетата Уран, която се свързва с висшите идеи, а тази планета дава безполовост.

Това съотнесено при водолеите дава едно приятно, възпитано и предразполагащо поведение, което имат и мъжете и жените, без то да може да се определи нито като мъжко, нито като женско.

Второто нещо, с което се свързва този знак е революцията. Във всяка една голяма промяна, във всяка една революция има нещо от знака на Водолея.

Представителите на знака вярват много във свободата и я защитават на всяка цена. Затова, усетят ли се ограничени по някакъв начин, усетят ли несправедливост, то те знаят много добре как да се бунтуват.

Третото нещо, с което се свързва този знак е приятелството. Водолеите се най-добрите приятели. Те са всеотдайни, добронамерени, винаги ще ти помогнат когато трябва.

Когато си много добър приятел, често не си най-добрият партньор, защото ти е трудно да се съсредоточиш само върху един човек и не искаш да се откажеш от приятелската си среда.

Освен това едно партньорство ограничава, а водолеят мрази ограниченнията. Ако обаче водолеят намери партньор, който да споделя идеите му и едновременно с това да го подрепя и уважава,

може да имаме една много дълготрайна и стабилна връзка,

защото не трябва да забравяме, че водолеят е фиксиран знак и обича стабилността и постоянството, по свой собствен начин. Най-добре водолеят може да бъде разбран от Лъва,

като заедно с това между двата знака има много сходни черти, но по-важното е, че се допълват по един чудесен начин.

Четвъртото нещо с което се свързва този знак е идеализмът. Това е може би и един от проблемите при Водолейте. Те имат своите представи за правилно и справедливо,

които обаче може да са си само техни и никои да не ги споделя. Това обаче не може да разколебае Водолея.

Той ще си настоява на своето и ще се оплаква, че никой не го разбира. В такива моменти, водолеите могат да бъдат студени, властни и тиранични,

когато не биват разбирани и не получават подкрепата на другите. Все пак Водолеят е знакът на лютата зима и малко или много носи в себе си от нейната студенина.

Петото нещо, с което се свързва този знак са мечтите. Все пак Водолеят е въздушен знак и няма как да няма малко въздухарски елемент. Мечтите на водолея също са идеалистични,

много красиви и дори на моменти романтични, но често са толкова идеалистични, не по никакъв начин не могат да бъдат приложени на практика.

Това дава на водолеите една известна меланхолия, която винаги представителите на този знак носят в себе си,пише iwoman.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.