Жълто Новини

Шок! Орлин жестоко обиди бременната Яна!

Певецът се славеше с мил и благ характер, но каква стана тя?!

Орлин Павлов – чаровният и красив поп изпълнител винаги се е славел с милия си и благ характер, както и с изключителното си мъжество и джентълменски нрав. Досега!

Представата за него е на път да се сгромоляса с трясък, след като той обиди по изключително груб начин бившата си любима в лицето на танцьорката Яна Акимова. Обиди я и дори не се замисли за състоянието в което се намира тя.

qna1Както вече всички знаем, младата съпруга на бизнесмена Петко Димитров е бременна с първото си отроче, а двамата са безкрайно щастливи. Единственото, което помрачило радостта на красавицата били думите на Орлин, връхлетели я неочаквано.

“Не ми дреме нито за Яна, нито за брака й, а още по-малко за детето й. Спрете вече и не ме занимавайте с неща, които не ме интересуват” – с тези думи Орлин избухнал срещу общи познати, които разказали историята пред медиите, пише “България днес”.

Не се знае дали отвратителното отношение на Орлин се дължи на това, че гордостта му още е наранена, или просто е показал реалното си лице, но истината е, че постъпката му е груба и в никакъв случай не мъжка.

Не може да нагрубяваш жена, еле пък когато тя чака дете, порицават певеца потребители във форумите и дори негови почитатели.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

3 Comments

  1. Абе вие нормални ли сте! Нищо обидно не е казал, никой не иска да го занимават със свършени работи и всеки нормален човек би реагирал така. Какво да й поднесе букет с рози ли, че го заряза пред цяла България. Вече и на мен не ми издържат нервите като ви гледам какви жълти смешни маймуни сте!

    Reply
  2. И коя е жестоката обида? Наистина защо трябва да се интересува. Защо постоянно го питат? На мястото на Петко бих му стиснала ръката за това, че ги е преживял и си гледа собствения си живот. Или очаквате да вие от мъка, да се пропие и да клечи нещастен пред къщата им?

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.