Новини

Влогърката Ирина Асиова за размириците в САЩ! (виж тук)

Ирина Асиова с коментар за случилото се в Щатите!

Влогърката Ирина Асиова – Диамант взриви с коментар за това, което се случи снощи в свободна Америка. Предаваме думите й без редакторска намеса:

“Тази туристка, приседнала на стълбите на Капитолия съм аз преди години, когато си мислехме, че Американската демокрация е неприкосновена. А на снимката вдясно, пак там, са гостите за именния ден на Иванка Тръмп…

Имат право американските граждани да са гневни, защото вотът им наистина беше подменен. Това, което обаче Тръмп не разбра е, че подмяната стана не по пощата и пред урните. Подмяната започна още с детонирането на КОВИД бомбата.

Но той бе твърде арогантен, нарцистично самоуверен, че ще отнесе Байдън като куцо пиле домат и не отигра правилно топката. Милионите, които гласуваха за Байдън гласуваха срещу Тръмп. Срещу неговото дразнещо самодоволство и немарливост към здравето на нацията.

Не са изборни машинациите, които обърнаха вота, други по-фини са. И трябва да й се признае на Дълбоката държава, че такава прецизна психологическа игра не сме виждали до сега.

Масите бяха направлявани буквално нерв по нерв. Като казвам Дълбока държава не си представяйте някакво митично 100-главо чудовище, което дебне в дълбините на Океана.

Тцъ. Това е конструкция от хора. Като всяка друга. И тя се движи от интереси, не от грижа за народа. На тези, които твърдят, че Тръмп беше позор за Америка и свободния свят, ще кажа: Прави сте. Но ако ви беше срам от Тръмп, от Байдън трябва да се изчервявате до корен.

Огромният ресурс на съвременният Рим успя да снесе ей тва нещо – куха мумия с вграден джубокс. Пускаш й монетка в устата и машинката автоматично сменя плочата на изтъркан до болка 40-годишен репертоар.

Да, махнаха Тръмп, за да дойде още от същото, което го докара на власт. Цикълът се затваря, а обикновеният гражданин пак ще духа супата. Ок, Доналд е егоманиак. Човекът просто мрази две неща повече от всичко от друго на света – да му викат лузър и да бъде анонимен. Да не го дават по телевизията.

Това е големият му страх, не че ще го съдят за неплатени данъци. Но нека бъдем честни – да се изправиш срещу статуквото трябва да си малко луд. Даже не малко.

И на края ще си призная… ще ми липсва. Беше автентичен, истински, свеж, неконтролируем, стихиен, неподражаем, неповторим. Вдъхновителят на тълпите, ужасът на статуквото, повелителят на белината! The on and only! Сбогом, Доналд!”, коментира Ирина Асиова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.