България Горещо Шоубизнес

Купон в бТВ след уволнението на Венелин Петков

Уволнението на Венелин Петков е зарадвало колегите му

Истински празник е предизвикала в Би Ти Ви вестта за уволнението на доскорошния шеф на новините Венелин Петков – твърди вестник „Уикенд“. Дни наред служителите в новините не могли да се нарадват, че вече ще работят с нов директор.

Снимка: бТВ

Откакто бил издигнат на високия пост, бившият новинар започнал да се държи толкова грубо и арогантно с подчинените си, че всички тайно се молели да напусне или да го уволнят. Сега празнуват, че най-после молитвите им били чути и то точно по Коледа, когато стават чудеса – коментира изданието. От години да се работи в новините било изключително трудно и потискащо именно заради избухливия характер на иначе симпатичния на вид бивш новинар. Докато работел като репортер и новинар, той бил любезен и приятен човек. Когато обаче оглавил новините, поведението му коренно се преобразило.

Хрисимият и сърдечен до вчера Венелин Петков изведнъж се превърнал в крайно раздразнителен, нервен и избухлив началник и с него било почти невъзможно да се разговаря. Без видима причина той започвал да крещи на подчинените си, държал се арогантно с тях и дори си позволявал лични обиди и нападки. В нюзрума редовно имало разплакани репортерки, затова сега уволнението му било прието като празник сред новинарите.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.