Свят

Меган и Хари хвърлиха нова бомба

Напът са да преминат общоприетите граници

Херцозите на Съсекс – Меган и Хари хвърлиха нова бомба. Двамата са напът да взривят поредния скандал в британския кралски двор, имайки предвид, че приумицата им едва ли ще се хареса на кралицата.

Принц Хари и Меган Маркъл водят преговори с кралското семейство за удължаване на едногодишния гратисен по сделката за излизане от монархията, станала известна като „Мегзит“.

Меган Маркъл
Напът са да преминат общоприетите граници

Това би позволило на Меган и Хари да продължат да покровителстват благотворителните си фондации, въпреки че се считат за неработещи членове на кралското семейство.
Принц Хари планира да отлети за Лондон през януари 2021 години, защото договорът на херцозите с Короната изтича на 31 март.

Двойката първо ще проведе видео разговори със старшите кралски особи, за да положи основите за сключване на по-дългосрочна сделка. Меган Маркъл може също да отлети за Острова със съпруга си, съобщава изданието “Експрес”, цитирано от “Дарикнюз”.

Източник на „The Sun“ разкри, че преговорите ще преминат с по-спокоен тон от срещата на върха в Сандрингам през януари тази година. Припомняме, че тогава Хари и Меган шокираха кралския двор, като анонсираха напускането си със съобщение до медиите.

Преди обаче Дворецът да направи отстъпка по споразумението, ще се запознае със сделките на Хари и Меган с „Netflix“ и „Spotify“. Според медийните публикации, те са на стойност съответно за 100 и 30 милиона паунда. Източници от Бъкингам посочват, че кралицата настоява да се увери, че договорите отговарят на високите й ценности, пише pik.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.