Новини Шоубизнес

Пълният модел Пам Велидис сама на Коледа! (още подробности)

Пълничкият модел Пам Велидис сподели как е прекарала празниците!

Сама на Коледа заради пандемията, така е посрещнала празниците Пам Велидис. Известна като един от пухкавите модели на дрехи у нас, тя сподели преживяванията си:

“Ох, на видео кол съм с родителите ми. Майка ми супер горда разчупва питката, която е правила. Аз показвам сармите на масата си с гордост. Смеем се, плачем, говорим си…

Тя решава да отчупи и отдели специално парче от питката в една чиния за мен, въпреки че присъствам само виртуално на тяхната маса.
В крайна сметка всички си изяждат парчетата от питката и не намират късметчето или паричката, се тая… започва голямо ровене къде е това прословуто късметче.
Баща ми рови и твърди, че изобщо не е имало такова, майка ми си мисли, че е паднало някъде, ама как бе..

Питам ги: “А в моето парче?”
И се оказва, че е точно там.

Пожелавам си колкото ми беше тежка 2020, защото за мен беше такава година, толкова по-лека, красива, пълноценна и хармонична да ми е следващата година. За мен, за всичките ми близки или далечни, защото няма значение кой колко ти е близък, ако в сърцето си чувстваш добро вярвам, че рано или късно ти се случва и на теб.

Тази година чух великолепната фраза, че ръка, която дава – получава. Истина е затова реших да давам колкото мога с ръце, сърце и душа явно затова ми се пада, а дано и сбъдва късмет.

За всичко не толкова добро, защото не сме роботи за добрини, все пак… човешки същества сме, та да кажа прощавайте и благодаря, че ви има”, сподели Пам Велидис.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.