България Шоубизнес

Мис България чака бебе от депутат

Мис България е бременна от депутат

Една от ветеранките на конкурса “Мис България” Ваня Пенева е бременна. Красавицата, която беше титулувана преди девет години очаква наследник от бившия депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев.

Двамата са заедно от пет години, но това ще е първата им рожба. В Инстаграм профила си Пенева публикува черно бяла снимка, на която е гола само по воал.

Снимка: Инстаграм

До скоро влюбените го раздаваха повече безгрижно и не крояха планове за бебе. Няма и потвърждение двойката да се е подлагала на ин витро процедури и вероятно миската е забременяла по естествен път, пише “Хотнюз”.

Пенева и Тренчев определено обичат пътешествията. За петте години, откакто са заедно, двамата почти обиколиха света. В модните среди се шушука, че масрафите поемала майката на бившия депутат – Илияна Алипиева, която държи над 10 луксозни бутика у нас и облича грандами като президентшата Десислава Радева.

В интерес на истината, 31-годишният Тренчев разполага с достатъчно средства и сам да спонсорира воаяжите си. Той е съосновател и изпълнителен директор на NexoBank – първата банка за дигитални активи. За сметка на това, Ваня Пенева към момента няма стабилни доходи.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.