Боби Ваклинов взриви мрежата след “Черешката”! (виж тук)

https://goreshto.net/shoubiznes/bobi-vaklinov-vzrivi-mrezhata-sled-chereshkata-vizh-tuk/47047 Goreshto.net
Боби Ваклинов взриви мрежата след “Черешката”! (виж тук)

Боби Ваклинов се престави на ниво в предаването!
След края на “Черешката на тортата” и победата на Башар Рахал, Боби Ваклинов взриви мрежата с поста си. Ето какво сподели зевзекът:

“Заслужена победа на Башар Рахал! Прекарах си страхотно в тази компания през изминалата седмица!

Истински щастлив съм, че най-после открих своето истинско призвание – ИНФЛУЕНСЪРСТВАНЕТО.

Обещавам по график да си снимам закуската, обяда, вечерята, нощното хранене, “мръсното” хранене!

Обещавам да Ви осведомявам за всеки мой “mood”, защото знам, че това е важно за Вас!

Обещавам да си украся елхата, да я снимам и да напиша захаросаното приветствие “Коледен дух – добре дошъл!” Както и да Ви уведомявам всеки път, когато кихна, за да може в коментар да ми напишете “Наздраве!” Обратната връзка е важна за мен!

Съжалявам, че вероятно няма да мога да изпълня 1 важен инфлуенсърски маниер! Извинявам се, че не снимам всяка нова стъпка от развитието на 9-месечния ми син и, разбира се, памперсите му, но, живот и здраве, като порасне един ден, не съм сигурен, че би искал точно това! А и въпреки, че звучи като сентенция на Коелю – “Щастието обича тишината”!

За сметка на това обещавам шумно да споделям всичко останало, защото вече съм на 32 и е крайно време да се захвана с нещо наистина стойностно и значимо!
Инфлуенсърсърстване, аз идвааам!”, взриви Боби Ваклинов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.