Новини Шоубизнес

Пълният модел Пам Велидис защити Джейми Елиас: Прости и злобни са хората, които я набутаха в предаването! (виж тук)

Пам Велидис се вбеси жестоко след нападките срещу Джейми Елиас!

Пълният модел Пам Велидис скочи бясна в защита на инфлуенсърката Джейми Елиас, която е в устата на цяла България след участието си в “Черешката на тортата”.

Велидис обаче се гневи не на изцепките й, а на хората, които са се изгаврили с нея като са я поканили да участва.

“Не гледам телевизия от години. Дори собствените си интервюта не гледам, ама след фурора в социалните мрежи снощи.

Вече след като всеки се изказа за Джейми Елиас, която продуцентите на някакво малоумно предаване са подбрали като представителна извадка МОЖЕ ЛИ все пак да кажа, че има доста адекватни, интелигентни и умни инфлуенсърки, които дори не заслужават да бъдат наричани с тази смотана дума.

Които никога няма да бъдат поканени в такъв формат, защото няма да направят желания негативен фурор, евтината гротеска и долнопробна подигравка наречена рейтинг.

Може ли също така да кажа, че не ми е гадно колко била тъпа Джейми Елиас, а колко са духовно мизерни организаторите на това предаване. Затова, че дават подобен тип зрелище, за да нахранят дребната душица на ехидния и злобен средностатистически зрител, който живее, за да се присмива.

Не мразя тъпи и добри хора, но ненавиждам такива, които се мислят за умни, а всъщност са прости и злобни. Защото само един прост и злобен човек може да измисли подобно телевизионно творение като това от снощи”, изригна Пам Велидис.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.