Горещо Жълто Свят Шоубизнес

Йозджан Дениз изхвърли жена си от дома им със съд

Йозджан Дениз се разведе само 15 месеца след сватбата

Познаваме Йозджан Дениз от доста сериали, излъчвани у нас, но и от новините покрай личния му живот, който е твърде динамичен. Преди време Йозджан се разведе само 15 месеца след като си каза „да“ с 21-години по-младата от него Фейза Актан. Уви, отношенията им не свършват с решението на съда, пише турският вестник „Сабах“

Преди дни стана ясно, че актьорът ще трябва да води нова битка с бившата си жена – тази за дома му. Въпреки че съдът реши имението на Йозджан да остане за него, Фейза Актан отказвала да напусне имота.

Снимка: Инстаграм

Парадоксът тук е, че сега Йозджан ще трябва да води ново дело срещу бившата си съпруга, с което евентуално да я изгони от дома си. Така черните облаци над актьора стават все повече и повече. Само преди седмици той успя да осъди своя бивша приятелка, която в национален ефир заяви, че той е бисексуален и се е оженил за Актан само за да имат дете. Преди дни пък жена се оплака, че е преследвана от актьора, и настоя органите на реда да вземат мерки.

Ако Фейза успее по съдебен път да докопа имението на актьора, изиграл Кахраман в „Част от мен“, тя ще го разори напълно. По време на развода напористата красавица поиска от бащата на детето си издръжка от 15 млн. лири годишно. Впоследствие с Йозджан се договориха за 50 хил. месечно, а според турското законодателство бившият съпруг трябва да изплаща издръжка на жената, докато тя не се омъжи повторно. Така Фейза няма никаква изгода да сключва нов брак. Според постановлението на съда тя получава още жилище и автомобил.

До скандалната им раздяла се стигна след серията изневери от страна на артиста. Твърди се, че екранният Кахраман дори ѝ е кръшкал, докато е била бременна, като това се доказвало чрез видео от охранителните камери на известен хотел.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.