Чалга певица брутално пияна на Нова година /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/chalga-pevica-brutalno-piyana-na-nova-godina-snimki/49107 Goreshto.net
Чалга певица брутално пияна на Нова година /СНИМКИ/

Дебора Иванова посрещна 2014 година с голям купон

Новата 2014 година бе посрещната с много алкохол от чалга певицата Дебора Иванова. Това стана ясно след разговорите, които тя проведе със свои приятели във Фейсбук. Там мнозина се чудят откъде хубавицата намира енергия да иска и тази вечер да купонясва.

Снощи Дебора е посрещнала 2014 година в софийския нощен клуб "Плаза Денс". Там тя се е почерпила солидно с най-различен вид алкохол и е била доста активна на дансинга. Днес обаче изпълнителката на Ара Мюзик отново има намерение да се развихри из столичните клубове. След като пребори махмурлука със супа топчета, Дебора отново ще вилнее по дискотеките, като има намерение да посети същия клуб от снощи. Вижте я в "Плаза Денс".

[caption id="attachment_2454" align="aligncenter" width="300"]Pevica-piyana Дебора Иванова се напи брутално на Нова година[/caption] [caption id="attachment_2455" align="aligncenter" width="225"]Ivanova Дебора се забавлява с приятелки[/caption] [caption id="attachment_2457" align="aligncenter" width="225"]Debora-Ivanova Чалга певицата Дебора с приятел на Нова година[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.