Новини Шоубизнес

Пълният модел Пам Велидис празнува рождения си ден цял месец!

Пам Велидис празнува рожден ден през целия декември!

Пълният модел Пам Велидис чукна 31 години навръх Никулден (13-те години на тортата са заигравка). Тя шашна всички като сподели, че може би е единствената, която празнува не един, не два, не три дни, а цял месец.

“Вчера получих толкова много пожелания и се опитах да отговоря на повечето от тях, но не знам дали ще успея напълно и се надявам с тази публикация поне малко да компенсирам…

Много обичам рождения си ден и буквално, ако има момиче на планетата, което има рожден ден през целия месец Декември, то това съм аз.

По принцип не харесвам празници, но от малка обожавам датата на която съм родена. Това е единственият ден от годината преди който се чувствам изключително зле и някак си, когато календарът удари шестицата магията се случва.

Единственият ми проблем всяка година беше как да събера толкова различни хора, които обичам на едно място. Не се получава добре, а и винаги съм държала повече на личния контакт one to one. Затова и партита не ми се получават понеже хората или искат да се сбият един с друг, или искат да набият мен.

Всяка прилика с действителни лица и събития не коментирам.
Поради тази причина последните години структурирам дните около рождения си ден така, че или пътувам, или се виждам всеки ден с някой близък на сърцето ми човек и така сякаш имам празник през целия месец…

А тази година в личен аспект ми беше много емоционално облагородяваща и ми показа една нова частица от мен.

Открих нови неща, които ме вдъхновяват, нови форми на красота в преживявания и усещания от света около мен, нови същества, които обичам, нови житейски мисии с които да се справя, които да преодолявам и които ще ме доближат (надявам се) още повече до образа на човека, който си представям, че искам да бъда.

Имам сили за това благодарение и на цялата обич, топлина, искреност и отношение, което получих от пожеланията и изненадите ви насочени към мен.
Благодарна съм, че успяхте да накарате пламъчето в мен да гори по-силно”, сподели Пам Велидис.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.