Горещо

Чорапогащникът с ръб е ребус за мъжете

Ако очаквате поредната скучна статия за чорапогащници – забравете! Днес ще ви запознаем с тайните на чорапогащника с ръб! Не говорим в случая за фигуралните чорапогащници – като тези с фигурките и цветенцата, където няма значение накъде ще го повиете или завъртите, когато го обувате. Чорапогащникът с ръб – отзад – е нещо като корен квадратен за два крака, където не всичко е напълно предвидимо.

И така какво се случва, ако ви подарят такъв чорапогащник или сте избрали предизвикателството сами да си го купите, защото сте го видели в едно модно списание и направо сте останали очаровани от красотата, която придава на извивката на краката?

чорапогащник с ръбПърво, трябва да сте улучили правилният размер чорапогащник. Защото ръбът е важен, ако размерът е малък, може да се сцепи там, точно на ръба, ако пък е голям – да се повива непрекъснато около бедрата ви и да се получи ефект спирала.

Второ, трябва да се научите да го обувате правилно. Ето как става това! Важно е да вкарате ходилото на крака правилно и ръбът да разделя точно на две петата ви. После бързо го изтегляте към бедрата и таза. Ръбът е прав. Хубаво е да имате огледало-двойно, за да се огледате или човек, който да ви каже дали е прав. Повтаряте същото и с втория крак! Може да напръскате с лак за коса малко отзад и нагоре краката, за да се фиксира. Краката са страхотни вече, но какво да облечем отгоре?

Трето, трябва да изберете правилния тоалет. Дължината на полата или роклята, трябва да е над или около коляното. Десенът на тоалета да е едноцветен, без цветя, точки и фигури. Сам по себе си, чорапогащникът с ръб е акцентът в облеклото и привлича погледите на всички.

След толкова много обяснения, в крайна сметка, вие решавате дали искате да се посветите на тази сложна задача или просто да бъдете с обикновен чорапогащник, за който няма да изпитвате тревоги! Но….има едно НО – да не забравяме, че чорапогащникът с ръб кара мъжете да мислят нематематически, което навежда на мисълта, че предизвикателството си заслужава.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.