Новини

Бившата на Слави Маги Ангелова със съвети по време на пандемия! (виж тук)

Бившата на Слави – Маги Ангелова дава съвети в дни на пандемия!

Голямата любов на Слави Трифонов – психоложката Маги Ангелова се опита да помогне с думи и съвети по време на пандемия. Ето какво написа тя в мрежата:

“Не е скъпа усмивката, но когато ума е в преживяване и разбиране за неудоволствие и обгръщане на сърцето в страх, усмивката изгубва приоритет. Сякаш остава забравена. Има я, но стои притихнала в тъмнината на душата.

И когато дойде време, тя отново ще блесне. Повече от нужно е сега във време на криза и страдание да се срещнем и преработим болковото емоционално тяло, да се срещнем с личната истина и лъжа, да интегрираме личната сянка и усмивката в този процес на лечение ще изгрее отново в нас.

Но, когато сме в капана на негатива и отчаянието, не идва лесно усмивката и вярата в очите към добро. Когато сме в плен на несправедливата реалност има само изкривено лице, което жали и се страхува.

Зад маската на страдалеца, всеки един от нас таи лицето на усмивката , но невидимо за физическите очи. Доброжелателното поле го има и всеки малко по малко може да навлиза в него, но това е лична и отговорна карма.

Нагона към смъртта за съжаление все още е по силен от силата на живота. Вие знаете, че във всяко тъмно има доза светлина и ако успее колективната готовност да я види и разгърне ще пребъдре любовта”, сподели Маги Ангелова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.