Погребението на Пол Уокър взриви Фейсбук!

https://goreshto.net/shoubiznes/pogrebenieto-na-pol-uokar-vzrivi-feysbuk/49101 Goreshto.net
Погребението на Пол Уокър взриви Фейсбук!

Изпратиха Пол Уокър в тесен семеен кръг

polВчера в лосанджелиското гробище Форест лоун бе погребан Пол Уокър. Звездата от "Бързи и яростни" бе изпратен в тесен семеен кръг, а на церемонията присъства и голяма част от холивудската лента, която го направи световноизвестен и любим на всички.

Поклонението не закрито за медиите, тъй като на него щеше да присъства и 15-годишната дъщеря на Пол – Медоу, която изживява тежко гибелта на своя именит татко.

Припомняме, че Пол загина заедно с приятеля си Роджър Родас по време на тестова обиколка с "Порше" в Санта Кларинита преди две седмици. Двамата се блъснаха фатално в крайпътно дърво, а впоследствие стана ясно, че са станали жертви на техническа авария.

Снимките на "Бързи и яростни 7" бяха отложени, а вчера стана ясно, че в лентата ще се включи братът на Пол - Коди. Така филмът ще засвидетелства уважението си към Уолкър.

paul-walker-funeral

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.