Весела Барбукова: След пълния локдаун във Виена пандемията спадна драстично! (виж тук)

0

Весела Барбукова даде нагледен пример за локдауна във Виена!

Бизнесдамата Весела Барбукова твърдо подкрепя пълния локдаун и даде нагледен пример за ползата от него. Както знаем, тя живее във Виена, а преди час разказа какво се е случило с пандемията след тоталното затваряне на Австрия.

“Австрия обяви пълен локдаун на 3 ноември, ден след терористичния атентат във Виена. Тогава заразените бяха по 9 000-10 000 на ден.

Данните от миналата седмица сочат, че броя на заразените е спаднал до приблизително 4000 на ден. Днес официалната статистика вече сочи 2789 заразени.

През цялото време здравната система изнемогва. През цялото време гражданското общество се държи на една единствена позиция – казано и точка. Не че няма хейт, противници на мерките и т.н. Просто не виреят и не се отразяват.

И също през цялото време – изключителна политическа култура, начело с президента Ван дер Белен и ежедневните му човешки и изпълнени с призив за единство послания!

В пълен синхрон с канцлера Курц и никакъв жалък опит за вадене на политически дивидент.

Напук на всичко, аз вярвам и в българското гражданско общество и съм убедена, че и у нас нормално мислещите подкрепят мерките. И то се вижда най-осезаемо тук в мрежите. Ще се справим и с това!”, сподели Весела Барбукова, окуражавайки хората.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.