България Новини

Бареков разкри лъжата на властта за Ковид! (още подробности)

Николай Бареков изригна възмутен към властта!

Бившият евродепутат Николай Бареков изригна бесен срещу властта. И пиарът, който според него управниците ни си правят в болниците. Ето какво заяви той:

“Политиците, които отидоха да си правят пиар като “санитари и санитарки” по болниците опорочиха доброволческата идея за един кратък и безполезен миг медийна слава.

А проблемът с истинските доброволци даже не е в парите. Той е наистина сериозен. Дори и с 3 000 лева трудно някой без антитела ще се прежали, за да влезе за денонощие или за 24/7 в COVID отделение.

Тук не говорим за драстичните действия на пияницата Джамбазки, който отиде във ВМА, само за да навлече защитно облекло. За да дрънка половин час по БТВ глупости на тема: Защо мята пиратки по главите на протестиращи под прозореците на ВМРО.

Лъжите на властта стават все по-плитки. От една страна – бившият шеф на Щаба генерал Мутафчийски тиражира ужким с факти от ВМА спорната теза, че нямало траен имунитет за преболедувалите COVID.

Нищо, че неговите доктори с антитела обикалят из болницата с по една обикновена маска или без. От друга страна – болница Пирогов с шеф актуалната звезда на Щаба професор Балтов търси санитари с “изградени антитела срещу COVID”.

Даже преболедувалите лекари там не слагат и маски сред болните. Кое е инсинуация и пропаганда на пропадналата върхушка и кое истината – отговорете си сами!”, заяви Николай Бареков.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.