България

Наталия Кобилкина стана за смях с цената на семинара си

Наталия Кобилкина предизвика жестоки гаври в нета

Наталия Кобилкина, която от няколко месеца е жителка на английската столица Лондон шокира с намаление за черния петък. Сексоложката обяви намаление на курса „Лидерство в бизнеса” с цена от 4999 лева на „едва” 49 лева. Почитателите на рускинята отдадоха безумно високата такса на правописна грешка и заподозряха хитра рекламна тактика за привличане на вниманието.

Снимка: Инстаграм

Други обаче не скриха разочарованието си от Кобилкина и я спукаха от подигравки. Сред най-яките гаври бе тази на водещия на „На кафе” Георги Блажев, който също обяви промоция на курса си „как да изпържим яйце”. „Аз обаче ще изчакам редовната цена. Искам да ви подкрепя в тази криза.

Прекалено сте добри да подарявате толкова знания и опит за жълти стотинки!”, шегува се Здравко Федушев. „Не мога да повярвам, че виждам това. Нали знаете колко са 5 хиляди лева, и колко качествени курса могат да се посетят с тази сума”, пише Франческа Фелини. Кобилкина обяви и други намаления на доста солените си цени заради черния петък, но определено „намалението” на курса за бизнеса стана хит в социалните мрежи, пише hotnews.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.