България Новини

Светльо Витков: Уплашихте ли се достатъчно, за да ви затворим?! (виж тук)

Светльо Витков бесен от затварянето на държавата!

Твърдо против затварянето на държавата е фронтменът на Хиподил Светльо Витков. Ето как изригна той на два пъти в мрежата, вчера и днес.

“Уплашихте ли се достатъчно, за да ви затвориме отново по домовете, а? Ние си имаме заплати, а частният сектор ли? Те да си… да се оправя! Пари ли?Безвъзмездни помощи? Ба…Ще пуснем с двеста стотина милиона… на наши ора, разбира се, а на който му трябват пари-да тегли кредит.

Кредити ще дадем! Ще си плащате данъците и осигуровките и ще ви плющат ушите. Все пак… изборите са през Март. Засега. Дотогава – марш в къщи да гледате телевизия, а на който не му изнася – да се изнася”…

Грубо, но точно казано, това считам е позицията на правителството ни”, заяви той вчера. А днес, след обявяване на локдауна, изригна:

“Ще ви затворим само малко!” – е като жена да повярва на загорял мъж, че ще е “само… малко”. Веднъж като влезе, ще е толкова, колкото поискат. Да, гадно е, но кореспондира с техния цинизъм.

След коледните и новогодишните празници, броят на заразените ще бъде увеличен отново и ще последва нов локдаун. И така, докато не решат да пуснат ваксината или дойде пролетта и… изборите.

Добрата новина е, че никой не спомена нищо за помощ за бизнеса и хората!
Евала, крадци! Но, както се казва в един сериал: “Зимата идва!”, беснее Светльо Витков.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.