България Новини

Мариела Нордел с шокиращо разкритие за нередности в болниците! (виж тук)

Мариела Нордел даде гласност на случая с Йорданка Иванова!

Пиарката и журналист Мариела Нордел направи шокиращо разкритие в мрежата относно поредните нередности и злоупотреби в болниците. Тя даде гласност на историята на Йорданка Иванова, която разказа следното:

“Тази нощ ми се наложи да посетя б-ца “Исул” по спешност и тъй като прекъснах сънят на лекарката и сестрата, след прегледа ми дадоха тази бележка с която, аз трябваше да си заплатя тяхните услуги.

Зададох въпроса защо след като съм здравно осигурена трябва да си заплащам прегледа, отговора който получих е: Защото съм потърсила спешен кабинет.

Вече започвам да си задавам въпроса в каква държава живеем и защо плащаме здравни осигуровки след като трябва да си плащаме като частен преглед?

Когато си тръгнах от въпросния кабинет, лекарката ме догони по колидора и поиска да и върна бележката с която ми бе написано какви пари съм длъжна да платя за прегледа.

Отказах да и върна бележката и казах че за мен това е нередно което се случва и ще я кача във Фейсбук и ще подам сигнал където е необходимо!”, пише пострадалата жена. А Мариела Нордел сподели разказа й в мрежата, за да стигне до повече хора.

Не е нужно да казваме, че реакциите на потребителите бяха повече от възмутени и бурни.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.